У Києві на вихідних закрили для проїзду і почали розбирати Шулявський шляхопровід (Шулявкий міст). А вже у понеділок, 17 березня, через розбір споруди виникли пробки. Сьогодні у мережі з’явилось відео в стилі "проконтролювали роботу". На таку інспекцію мосту висипалось декілька десятків "білих комірців" і, що цікаво - в білих захисних будівельних шоломах.

Очолив високу інспекцію міський голова Києва Віталій Кличко, його свита поспішала за ним і розумними очима, по-діловому розглядали руїни Шулявського мосту.

Відразу після такої інспекції у мережі з’явилось відео, опубліковане на youtube-каналі dtp.kiev.ua.

"Висока інспекція в Києві на розборі шулявського шляхопроводу, по швидкості вже майже як китайці. За ціною дорожче росіян, молдаван і навіть німців, за якістю традиційно - Україна", - підписали відеоролик.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Варто зазначити, що дані Google maps показують, що рух в обох напрямках ускладнений на проспекті Перемоги біля станції метро Шулявська. Також корки скували частину вул. Дехтярівської і відрізки вул. Миколи Шпака.

До речі, найпесимістичніші прогнози київських водіїв, що стосуються початку демонтажу Шулявського шляхопроводу починають здійснюватись.

Нагадаємо, метро на Виноградар чи Шулявський міст: у Кличка зробили вибір.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шулявський міст закрили: Київ перетворився на "зал очікування", водії не вилазять із заторів. Столична влада заявила, що подібне явище триватиме багато місяців.

Також Знай.ua писав про те, що у столичному метро помер чоловік. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували смерть пасажира.