В українській столиці сталася жахлива історія. Так, у Дніпровському районі за адресою Харківське шосе, 19 чоловік 36 років "застряг" на ліхтарному стовпі. Дана ситуація сталася через те, що любитель екстриму і гострих відчуттів зібрався стрибати з даху висотки з парашутом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, інцидент стався пізно ввечері 19 березня приблизно о 23:00. Чоловік зачепився парашутом за стовп. Щоб звільнити його, знадобилася допомога рятувальників. Після того, як чоловіка спустили на землю, він розповів, що займається парашутним спортом.

Екстремал вирішив зробити черговий стрибок і вибрав для цього 30-поверховий будинок. Під час польоту чоловік не розрахував траєкторію і повис на ліхтарному стовпі. Сам вибратися не зміг. На щастя, парашутист не отримав жодних травм і пішов додому.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто нагадати, що у вівторок, 19 березня, в Києві біля будівлі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України невідомий напав на суддю господарського суду Харківської області Віталія Вусатого. Цю інформацію повідомляє прес-служба Комісії. Зазначається, що сьогодні Вусатий повинен був взяти участь у процедурі кваліфікаційного оцінювання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індії завалилася будівля торгівельного центру, під завалами можуть перебувати близько сотні людей. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на місцеві джерела і публікують відео з місця події. В даний час інформація про кількість жертв невідома, на місці працюють рятувальники. Трагедія сталася у вівторок, 19 березня, її причини поки невідомі.

Нагадаємо, на узбережжі Азовського моря знайдено десятки трупів: гинуть цілими сім'ями.

Як повідомляв Знай.uа у Києві некерована іномарка розбила два авто і спалахнула, як факел: водій горів живцем.

Знай.uа писав, лютий циклон стер з лиця Землі ціле місто: влада нарахувала тисячі загиблих.