У вівторок, 19 березня, в Києві біля будівлі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України невідомий напав на суддю господарського суду Харківської області Віталія Вусатого.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Комісії.

Поліція

Наголошується, що сьогодні Вусатий повинен був взяти участь у процедурі кваліфікаційного оцінювання.

"Сьогодні, 19 березня 2019 року, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України скоєно напад на суддю господарського суду Харківської області Вусатого Віталія Олександровича, який повинен був взяти участь у процедурі кваліфікаційного оцінювання. Вища кваліфікаційна комісія суддів України рішуче засуджує подібні ганебні прояви насильства і послідовно продовжує здійснювати всі процедури в рамках проведення судової реформи". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

поліція

Нагадаємо, прем'єр-міністр Нової Зеландії отримала маніфест нападника за 9 хвилин до теракту в мечеті. Про це повідомляє The Guardian.

Відомо, що страшний маніфест розіслали за 9 хвилин до початку кривавої бійні в двох мечетях новозеландського Крайстчерча. У ньому не було відомостей про місце або деталі стрілянини. Лист було надіслано на 30 парламентських адрес, в тому числі і прем'єру Джасінді Ардерна.

"Я була однією із понад 30 одержувачів листа з маніфестом за 9 хвилин до теракту", - зазначила Ардерна, проте підкреслила, що ніяких обставин і подробиць теракту нападник не повідомив.

Прем'єр-міністр висловила глибоку стурбованість тим, що взагалі існує такий ідеологічний маніфест з радикальними поглядами.

Раніше ми писали, що кривавий теракт в Новій Зеландії: все, що відомо про нападників, загиблих і причини трагедії. Після денної молитви в мечеті Аль-Нур і Лінвуд Масджид зайшли озброєні люди і почали стріляти.

Як повідомляв Знай.ua, опублікований моторошний маніфест новозеландського терориста. Терорист боявся "геноциду білих", а також оголосив себе еко-фашистом.

Також Знай.ua писав, що кривава бійня в мечеті Нової Зеландії: кілер виявився фанатом Путіна. Вбивця вів пряму трансляцію розправи в мечеті.