В ніч на вівторок, 19 березня, у Києві на вулиці Мілютенка, 15 (Лісовий масив) спалили два автомобілі. Тут горіли BMW 3 і BMW 5 на "евробляхах".

Як передає Інформатор, вогонь спалахнув близько 2-30. За попередніми даними, невідомі підпалили спершу BMW 5, після чого - BMW 3. Полум'я пошкодило передню частину машини і перекинулося на варту поруч BMW 3. На щастя, інцидент обійшовся без постраждалих.

За інформацією надзвичайників, автомобілі були припарковані у дворі житлового будинку. Серед ночі BMW 5 спалахнула полум'ям. Вогонь пошкодив іншу BMW, що стоїть поруч. Обидва автомобілі мають європейські номери. На момент загоряння в автомобілі нікого не було, тому від пожежі ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Власник BMW 5 впевнений, що причиною пожежі став навмисний підпал. Більш того, за його словами, він здогадується, хто міг це зробити. Точні причини займання встановлюються.

У BMW 5 серйозно постраждала передня частина, а також частково вигорів салон. У сусідній машини сильно погоріла задня частина.

На місці події працював наряд патрульної поліції, два наряди рятувальників, а також чергувала карета швидкої допомоги. Причини та деталі події встановлюються.

Обидві автівки були припарковані у дворі житлового будинку. Власники підозрюють і говорять про підпал.

Нагадаємо, євробляхерам на замітку: добірка найнадійніших автомобілів у світі. У списку як відомі автомобілі, так і не дуже, тому є куди розгулятися, аби придбати собі чудову машину як раз під українські дороги.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві відмовилися від останнього Lanos: вже краще китайські машини або старий мотлох.

Також "Знай.ua" писав про те, що Ціни на евробляхи: скільки коштують машини в Польщі, Литві та Україні.