Як відомо, алкоголь до добра не доводить – українцям відомі безліч випадків, коли п'яні водії збивали пішоходів, влаштовували бійки і здійснювали різні злочини. Але більше всього дістається сім'ям тих, хто любить прикладатися до чарки, оскільки скандали стають для них звичайним явищем і досить часто супроводжуються бійками. Не стала винятком і ще одна київська сім'я.

В середу, 13 березня, п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула. Про це стало відомо з повідомлення «Київ Оперативний».

Затриманий бешкетник

Все почалося зі словесної перепалки з сусідкою на парковці, якій він пообіцяв спалити автомобіль за те, що вона припаркувалася нібито на його місці. Після того, як неадекват прийшов додому, він накинувся з кулаками на дружину і став бити її прямо на очах двох дітей. Жінка чинила п'яному бешкетникові опір, а потім чоловік схопив собаку і викинув її з вікна 12 поверху.

Правоохоронцям, які прибули втихомирити чоловіка, він пригрозив звільненням, прикриваючись якимись впливовими зв'язками. Зі слів жінки, чоловік постійно її б'є, проте всі звернення в поліцію якого-небудь результату не дають.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Насильство в сім'ї

Варто відзначити, що бешкетником виявився колишній директор асоціації зовнішньої реклами Києва. З серпня минулого року він перебуває під слідством за те, що намагався дати хабар начальнику Управління реклами КМДА.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столичні поліцейські затримали двох злочинців, які під виглядом таксистів підбирали на вулицях міста підпилих клієнтів, після чого грабували їх. Перевагу зловмисники віддавали ресторанам та нічним закладам, звідки люди їхали додому вже напідпитку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителька одного з київських будинків опублікувала в мережі відео того, як хлопця побили біля його квартири з причини того, що він постійно слухав гучну музику.

Також "Знай.uа" писав, що столичного двірника шокувала жахлива знахідка біля одного зі сміттєвих баків. Він виявив бездиханне тіло чоловіка, який пролежав там вже деякий час.