У Києві нарешті всерйоз задумалися про безпеку жителів і гостей міста. Так, в українській столиці на центральному залізничному вокзалі починає роботу нова Сервісна служба Нацполіції.

Про це стало відомо завдяки заяві голови правління "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

"Вже з 20 січня на головному залізничному вокзалі столиці функціонуватиме Сервісна служба Національної поліції. Вона відповідатиме за громадський порядок на вокзалі, її завдання - попереджувати випадки хуліганства, крадіжки та інші злочини. Цілодобове патрулювання вокзалу будуть здійснювати бійці спецпідрозділу по охороні громадського порядку (ТОР)", - докладно пояснив Кравцов.

За словами топ-менеджера національного залізничного перевізника, залучення копів до патрулювання вокзалу станції Київ-Пасажирський пов'язано з збільшенням випадків жебрацтва, перебування на вокзалі осіб без певного місця проживання, несанкціонованої торгівлі на території вокзалу, нелегального обміну валюти та іншими правопорушеннями.

Кравцов також додав, що бійці підрозділу ТОР також забезпечуватимуть безпеку громадян не тільки на вокзалі, але і в потягах, які прибувають на станцію Київ-Пасажирський.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Варто нагадати, що у Київській області сталася страшна аварія. Відомо, що в ДТП брали участь дві вантажні машини. Інцидент стався на трасі Київ-Одеса приблизно о 02:00 неподалік від повороту на Чабани. В результаті аварії один з водіїв помер на місці. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відкрито кримінальне провадження за фактом пожежі в селі Запорізького району, в якому загинули чоловік і двоє дітей, а також вкоротила собі віку їх мати. Встановлюються причини пожежі та обставини подій. Відкрито кримінальне виробництво за ознаками ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), а також ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "Самогубство".

Нагадаємо, під Одесою чоловік перерізав горло 13-річній дівчинці - не вгамувався і у в'язниці.

Як повідомляв Знай.uа Київ згадав трагедію з Зайцевою: водій Uber заснув за кермом і сталося страшне.

Знай.uа писав, ДТП з пенсіонером вразило Україну жорстокістю: відтягнув на узбіччя і залишив помирати.