У четвер, 10 січня під Києвом стався шокуючий інцидент, пов'язаний із викраденням людини невідомими.

Про це повідомляють у столичній поліції.

У повідомленні йдеться, що невідомі викрали людину на автомобілі Citroеn темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. Інцидент стався під Києвом в селі Святопетровское, правоохоронці ввели план "Перехоплення", однак поки що він не дав результатів.

поліція

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Правоохоронцям стало відомо, що потерпілого звуть Микола Куликов, йому 24 роки.

Чоловіка схопили біля магазину пива "Хмільний" за адресою Богдана Хмельницького, 5. Торгова точка знаходиться поруч з ЖК "Петровський квартал". Його силоміць затягли в машину і зникли в невідомому напрямку.

Поліція продовжує пошуки автомобіля. Сестра і дівчина викраденого просять всіх допомогти пошуку і поширювати інформацію про марку авто і про викрадення. Живе Микола не поруч з місцем події, перебував там з робочих питань. Був одягнений в сіру куртку і сірі спортивні кросівки.

Очевидець встиг сфотографувати машину, на якій викрали Миколу. Це Citroen Space Tourer темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. У відкритій базі автомобільних номерів МВС державний номер машини Citroen 2016 року випуску, на якій викрали людину, не значиться. Отже, номери на авто "ліві". Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, повідомити в поліцію.

Нагадаємо, у одному з районів міста Київ 10 січня невідомі злочинці викрали молодого хлопця.

Інцидент трапився в Києво-Святошинському районі. Людину силою заштовхали в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

За уточненою інформацією, викрадення сталося в селі Святопетровское. Про це Інформатор дізнався з власних джерел.

"Невідомі схопили хлопця на вулиці, затягнули в автомобіль і зникли. Правоохоронці розшукують мінівен темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, незважаючи на справжні зимові холоди із снігопадами та посиленими морозами, крадії продовжують "полювати".

Також Знай.ua писав про те, що пограбування квартири нардепа неоднозначно сприйняли в соціальних мережах, пише Politeka.