В Києві на проспекті Перемоги, 24 грудня раптово помер чоловік. Інцидент трапився сьогодні вранці, у підземному переході недалеко від станції метро "Політехнічний інститут".

Про це йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook "dtp.kiev.ua".

В дописі йдеться, що трагедія сталася зранку на виході із підземного переходу на проспекті Перемоги, 87. Чоловікові на вигляд було близько 55 років. Тіло померлого відразу вкрили спеціальним полотном.

Експерти, котрі прибули на місце події, лише констатували смерть бідолашного.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Про причини смерті поки що не повідомляють. Подробиці з'ясують медики та правоохоронці, яких викликали на місце події очевидці.

Нагадаємо, що смертельна ін'єкція вбила киянина за лічені хвилини: люди вжахнулися від побаченого, фото 18+. Мешканці виявили померлого на сходовій клітці між шостим та сьомим поверхами. Як виявилось, чоловік просо банально не розрахував дози...

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Також "Знай.uа" писав, що китайська компанія підтвердила будівництво четвертої гілки метро, яка з'єднає Троєщину з іншими районами столиці.