Інцидент стався в супермаркеті "Фора" у Солом'янському районі Києва. Охоронці жорстко побили покупців.

Очевидцям вдалося зняти на відео, як у магазині на вулиці Борщагівській, 128 охоронці б'ють ногами лежачих на підлозі двох хлопців. Побиття продовжилося на вулиці.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Очевидці цього страшного інциденту стверджують, що приводом для звірячого побиття охоронцями послужив той факт, що молоді люди не захотіли оплачувати товар. Охоронці, які приїхали були дуже агресивні, а потім побили хлопців.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Після того, як відео з'явилося в мережі, коментатори розділилися на два табори. Одні переконані, що побиття можна виправдати при наявності вагомого аргументу, а інші заперечують і відзначають, що охорона в будь-якому випадку не може використовувати фізичну силу і максимум повинна викликати поліцію.

"Близько 12 годин, сьогодні, 22 грудня, потерпілий звернувся із заявою в поліцію. З'ясовуємо всі обставини ", - говорить прес-служба столичної поліції.

Увага, відео містить ненормативну лексику:

Нагадаємо, Києві копи по-звірячому побили жінок в метро: таке може трапитися з кожним, як уберегтися. Поліцейські так "відзначили" День міліції.

Як повідомляв Знай. ua, Діди Морози жорстоко побили депутата облради. Били кийками, але авто не зачепили.

Знай. ua писав, що смертельна ін'єкція вбила киянина за лічені хвилини. В Києві помер чоловік просто в під'їзді будинку. Причиною смерті була передозування наркотиками.