У вівторок, 13 листопада, в Києві на Дарницькому залізничному вокзалі виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено на другій платформі.

Цю інформацію передає "Інформатор".

Відомо, що чоловікові було близько 70 років. Правоохоронці не виявили ознак насильницької смерті. Особу померлого вже вдалося встановити, при ньому були документи, що засвідчують особу.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

На час роботи експертів, вхід через підземний перехід на другу платформу закрили.

Нагадаємо, в місті Електросталь Московської області в квартирі житлового будинку знайшли чотири трупи. Страшна смерть спіткала цілу родину – чоловіка з дружиною і їхніх двох дітей. Одній дитині 9 років, іншому виповнилося 2. Страшну знахідку виявив колишній чоловік загиблої жінки.

Підтримуючи дружні стосунки з колишньою дружиною, чоловік був стривожений тим, що та не виходила на зв'язок кілька днів і попрямував до неї додому.

Трупи виявлено в квартирі в будинку №5 на вулиці Перемоги. Спочатку слідство оголосило, що смерть носить кримінальний характер, проте пізніше з'явилася версія, що батьки і діти померли від отруєння харчовими продуктами.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в офіційній резиденції глави французького прем'єр-міністра Едуара Філіпа в Парижі виявили труп гвардійця. Видання пише, що тіло, знайдене в Матиньонском палаці, належить 45-річному охоронцю. На даний момент основною версією інциденту поліція вважає самогубство.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у вівторок, 6 листопада, стало відомо, що в українській столиці в районі Осокорків на 10-й лінії Ентузіастів виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено у водному каналі. Зі слів місцевих правоохоронців, місцевий житель прогулювався з собакою і побачив у воді людини.