Інцидент стався у четвер, 8 листопада, на станції метро "Олімпійська". Місцева жителька помітила три автомати для видачі жетонів з погаслими екранами. Таке положення справ обурило киян.

За причиною того, що жетон можна було купити тільки в касі, утворилася велика черга в 30 чоловік. Припустивши, що автомати зламалися, городяни почали цікавитися, коли ж їх полагодять.

Однак працівники метрополітену спокійно відповіли, що автомати працюють, але їх включають до 15:00, так як в 16:00 на цій станції починається година-пік.

Про цей інцидент написала киянка Ня Нікель на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Я м'яко кажучи здивувалася, якщо чесно. По-перше, чи не здається вам шановний КП "Київський метрополітен", що 30 чоловік в черзі - це трохи годину пік? А друге моє запитання: ви автоматів ЗП платіть, або годуєте? Чому вони не можуть працювати весь час? Мені складно уявити, щоб хоч в якійсь країні ще автомати працювали по часу. Особливо, коли перед цим ввели диво правило одного жетона в руки", - обурюється дівчина.

Раніше повідомлялося, що У Києві стане проблематичніше їздити в метро. Столична влада починає масову реконструкцію підземки, з грудня місяця заплановано ремонт відразу 13 станцій.

Про це повідомили представники Київського метрополітену.

Нарешті підземка чекала свого часу, однак у киян тепер з'явиться маса нових проблем.

Нагадаємо, в Києві 13 станцій метро закриють на ремонт. Ці станції метро отримають багато оновлень.

Як повідомляв Знай. ua, куди пішли гроші на будівництво Великої Окружної. 50 млн пішло на "4 бетонні плити і стовпчики".

Знай. ua писав, що у Києві закрили популярну станцію метро.