У четвер, 1 листопада, у Броварах прогримів взрыв в кабінеті косметології. Він знаходиться на вулиці Гагаріна у чотириповерховій будівлі. Дзвінок у службу порятунку пролунав близько 12:00.

Про це повідомляє ДСНС Київської області.

Повідомлення про вибух надійшло опівдні. Рятувальники встановили, що він пролунав в кабінеті косметології, після вибуху в кабінеті розгорілася пожежа, яку вдалося локалізувати о 12:17 і повністю загасити в 12:21.

В результаті вибуху і пожежі постраждали дві жінки. Їх госпіталізували з опіками першого та другого ступеня.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Крім безпосередньо постраждалих на час ліквідації пожежі рятувальники тимчасово евакуювали з будівлі 30 осіб. При цьому кімната, в якій раніше розташовувався кабінет, вигоріла вщент.

На даний момент фахівці встановлюють причину пожежі.

Раніше повідомлялося, що 18-річна плавчиха Тамзин П'ю загинула під час пожежі у власному будинку в Котеридже (Великобританія). Другою жертвою вогню став 21-річний хлопець спортсменки Джош Кірк, повідомляє Mirror.

Юна спортсменка загинула під час пожежі, яка спалахнула увечері 28 жовтня. Пожежників викликали сусіди спортсменки, які почули стук і побачили дим. На місце інциденту виїхали одразу тридцять пожежників.

Причини пожежі поки що не відомі, розслідуванням інциденту займається британська поліція. Поліцейські не відразу змогли ідентифікувати молодих людей можна припустити, що їх тіла постраждали у вогні.

Нагадаємо, чемпіонка Європи згоріла живцем разом з бойфрендом. Талановита спортсменка Тамзин П'ю і її хлопець Джош Кірк загинули під час пожежі.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом прогримів потужний вибух, є поранені. Від вибуху постраждали дві жінки.

Знай. ua писав, що проклятий український потяг охопило пекельне полум'я. Популярний поїзд охопив страшний пожежа.