Грабіжники у Києві стають все більш зухвалими - на жителів столиці почали нападати просто серед білого дня у центрі міста, та ще й озброївшись слізогіним газом.

У центрі Києва орудує банда грабіжників, які нападають на перехожих, застосовуючи газові балончики. Про це повідомляє видання "Страна", посилаючись на власні джерела в МВС.


Черговою жертвою такого пограбування стала молода дівчина, яка у суботу, 27 жовтня, близько 21:00 йшла додому на Печерську по вулиці Коновальця. З припаркованої поруч "євробляхи" вискочили четверо людей в масках, бризнули газом з балончика і відібрали у дівчини сумку з документами, грошима та іншими цінними речами. На щастя, допомога медиків постраждалій не знадобилася і вона відразу звернулася в поліцію.

Виявилося, що це не перший випадок "газового" грабежу. Злодії пересуваються на чорному Opel Astra з литовськими номерами. Нападають в основному на самотніх, пристойно одягнених жінок, які не зможуть дати відсіч.

Правоохороні намагаються знайти злочинців. Але пошуку утруднює те, що зловмисники можуть купувати старі машини на іноземній реєстрації після кожного грабунку, а змінювати номерні знаки - ще частіше.

Нагадаємо, у Києві на Печерську у консула Киргизстану викрали позашляховик Toyota Highlander. Автомобіль був на дипломатичних номерах.

Зухвалі зловмисники викрали у консула Киргизстану новий позашляховик Toyota Highlander, який він припаркував напередодні ввечері біля свого будинку в елітному районі в центрі Києва.

Грабіжників не збентежили навіть спеціальні "червоні" номери автомобіля, з якими зазвичай воліють не зв'язуватися автовикрадачі через високий ризик бути вистеженими поліцією.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, у київському супермаркеті грабіжники налагодили схему крадіжок, охорона безсила.

Як повідомляв портал "Знай.ua", грабіжники в Києві задушили вчительку.

Також "Знай.ua" писав, у Бельгії затримали найдурніших грабіжників у світі