Лоукост-компанія Ryanair з неділі, 28 жовтня, відкриває нові рейси з Києва. Літаки з п'яти нових напрямках будуть літати з "Борисполя"

Відтепер ірландський лоукостер зможе доставити пасажирів у Польщу, Литву, Словаччину, Іспанію і Великобританію. Про це повідомляється на офіційному сайті авіакомпанії.

Літаки Ryanair будуть сідати у Вільнюсі, Братиславі, Барселоні, Лондоні. У Польщі можна буде приземлитися відразу в двох містах – Варшаві та Бидгощі.

Бюджетний лоукостер Ryanair з'явився на українському ринку у вересні. Крім того, регулярно радує клієнтів різними розпродажами і знижками на авіаквитки по різних напрямках.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Ryanair – найбільша бюджетна авіакомпанія Європи. Головний офіс знаходиться в Дубліні. Компанія обслуговує більше 1600 напрямків у 28 країнах. Щодня в 180 аеропортах здійснюється понад 1600 рейсів.

найприбутковішим та завантаженим є рейс Лондон – Дублін. Флот компанії складається з літаків, вік яких складає 6.5 років (за станом на березень 2018).

З вересня 2018 року Ryanair здійснює рейси і в Україні. Завдяки лоукост з Києва та Львова можна долетіти в різні країни Європи за дуже привабливою вартістю.

Нагадаємо, авіаквитки за копійки: Краків - Венеція за 9 євро. Авіаквитки від лоукостера за привабливою вартістю.

Як повідомляв "Знай. ua", український локоустер відкрив купу нових маршрутів, квитки вже у продажу. Квитки будуть реалізовані за бюджетною концепції.

"Знай. ua" писав, що повний список лоукостів, про яких ви і не чули. Бюджетні альтернативи відомим перевізникам.