Нещодавно громадськість здивувала і схвилювала інформація про захист дисертації у царині державного управління прихильника Російського світу і депутата з партії Медведчука Іллі КИВИ на тему взаємин громадянського суспільства та правоохоронних органів на прикладі Європейського Союзу.

Але, насправді, історія з «вченим Кивою» не виключення, а норма нашого політичного життя!

Раджу заглянути в біографії Януковича, Табачника, Ківалова і К. - і побачити, що за кількістю нагород та звань вони конкуренти Брежнєва. Більш за те, у справі отримання нагород і звань ЗАВЖДИ об‘єднувалася як влада так і опозиція. Так, Порошенко захищав дисертацію в Академії Ківалова, а Кучма під час Помаранчевої революції нагороджував Червоненка…

«Нова політика» команди Зеленського проти «кумівської та злочинної» попередньої влади на практиці стала гідним продовженням марнославства попередників. Яскравим свідченням цього є каркаломна наукова кар‘єра ідеолога команди Зеленського Руслана Стефанчука. За час короткого перебування на посаді радника першого віце-прем‘єр-міністра Кубіва від отримав від Порошенка звання «Заслужений діяч науки і техніки», а його брат Микола Стефанчук - «Заслужений юрист України» теж згідно Указу Порошенка. В статусу депутатів брати Стефанчуки та їхні дружини за рік зробили ще й каркаломну наукову кар‘єру. Руслан Стефанчук вже академік в Академії правових наук на рівні з академіками Медведчуком, Табачником, Литвином і Ківаловим, а Микола Стефанчук - доктор юридичних наук. Принагідно цікаво, що якось випадково й суттєво зріс бюджет цієї Академії?!

Я вже мовчу про реальних зрадників України або відданих фанатів Путіна та Російського світу серед «героїв» України: Дейч, Тулуб, Богуслаєв, Бойко…

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Отож, щоб зупинити ярмарок марнославства через роздачу політичної і наукової біжутерії необхідна радикальна зміна системи державних нагород і присудження звань, особливо в інтересах посадовців та політиків!!!

П.С. Нагадаю, що я з принципових міркувань не отримав жодної нагороди від жодного з Президентів України!

П.С.П.С. А у випадку Киви пропоную провести онлайн-трансляцію захисту його дисертації, щоб зрозуміти - хто написав це важливе й проєвропейське наукове дослідження!