Рік тому, в лютому 2020 року вся Україна дізналася про дівчину Насті Зінченко, яка не змогла залишити свого собаку і відмовилася від евакуації із зараженої коронавірусом Ухані в Китаї без свого улюбленця. Про нову історію вона розповіла у своєму Instagram.

Через 12 місяців у неї теж трапилася несподівана історія. Вона відпочивала зі своїм коханим, главою міграційної служби України Максимом Соколюком біля океану, але в День Святого Валентина повинні були відлітати до Києва І сталося несподіване. Їх літак виявився несправний і 14 лютого вони відзначили в теплій країні. І як і рік тому, щось стало на їхньому шляху, але тепер вони удвох, а собака Мішель в безпеці в Києві.

"Через якийсь час очікування на вулиці, нас посадили в автобуси всіх і відвезли в готель на денне перебування. Це означає, що ми можемо тут перебувати і користуватися простором, нас годують але нас не заселяють в номер. Коли буде літак, поки не знаємо і очікуємо новин. А поки, ми насолоджуємося цим днем. Це найкращий День Святого Валентина в моєму житті ❤️ я всім бажаю великої любові, Я бажаю всім незабутніх і яскравих подорожей, більше добра і менше негативу в житті і думках!",- пише Настя.

Дівчина вважає, що ця подія, як в 2020, так і в 2021 році зробило їх життя краще.

"Кожна подія, що в лютому 2020, що в лютому 2021 - наше життя змінила на краще, помітили? Це хороша традиція, я вважаю! Завжди, навіть у найгіршій ситуації у Вашому житті, шукайте хороші нотки. У світі відбувається все не просто так, наші долі сплетені і ми навіть про це і знати не знаємо іноді, а доля нас сплітає в потрібний момент і ось, дзвінок 20.02.2020", - згадує дівчина.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Тоді Максим подзвонив їй і розповів, що дізнався про її проблему і зазначив, що спробує їй допомогти, хоча нічого і не обіцяє.

"Цей дзвінок змінив весь наш Всесвіт на новий, яскравий, романтичний лад❤️знаєте? Ми часто про це згадуємо, часто говоримо один одному те, що відчували в той момент, які емоції відчували. Ця дата для нас особлива. Вона несе наш початок", - розповіла дівчина.

Раніше ми повідомляли, "Настя з собачкою" подарувала малюка главі міграційної служби.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з " Настею з собачкою"

Також "Знай.uа" писав, що Настя з собачкою заробляла в Китаї на танцях go-go, з'явилися гарячі фото улюбленої глави ДМС.