Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокусливим образом.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала мільйонній армії шанувальників у своїх Insta Stories красивий ролик, який розмістила її колега по сцені Джамала.

Так, переможниця "Євробачення-2016" вирішила за допомогою маски від шоу "Голос країни", яка працює як караоке, виконати популярну пісню Тіни "Вище хмар", яка вийшла ще в 2006 році. Варто зазначити, що у Джа вийшло заспівати дуже ніжно і водночас в її манері.

Джамала, скріншот Insta Stories Тіни Кароль

Джамала, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Нагадаємо, як Тіна Кароль загралася з сонечком, на обличчі жодної зморшки. Артиска вирішила зловити сонячні відблиски і зняти це на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що Тина Кароль пропонує шанувальникам придбати сувенір у вигляді інтер'єрної тарілки, яка названа на честь нової пісні артистки – "Човник" з альбому "Знайти своїх".