Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька кадрів з вечірнього тренування, показавши, як їй завжди вдається бути стрункою. Так, дівчина відвідала фітнес-клуб, де, позуючи в облягаючих лосинах і ліловому міні-топі, продемонструвала кілька улюблених вправ.

У тренування Лілії входили присідання з бодібаром (3 підходи по 25 разів), підйом таза з бодібаром (по 2 підходи 30 разів) і вправи на прес, а також біг 5 кілометрів. При цьому щаслива молода матуся засвітила і результат своїх старань - розкішну фігуру.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

До слова, що раніше Лілія Яма зізналася, що таким струнким її тіло було не завжди - під час вагітності їх з Владом сином Леоном вона набрала цілих 17 кілограм, проте пізніше змогла позбутися зайвої ваги за допомогою тренувань в спортзалі і вечірніх пробіжок.

"За час вагітності я набрала 17 кг.😅 і, звичайно ж, питання того, як повернути колишню вагу почало мене хвилювати ще в пологовому будинку.🙈....

Під час вагітності я регулярно ходила в басейн, це допомагало боротися з набряками. І все ж зайві кілограми з'явилися.

Але практично відразу після пологів я відновила тренування в залі і вечірні пробіжки.

У поєднанні з правильним харчуванням це допомогло відновити колишню вагу."

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.