На знімальному майданчику "Топ-модель по-українськи "і" Супер топ-модель по-українськи " стає все гаряче. На офіційній сторінці проекту в Instagram з'явилося провокаційне фото, де Алла Костромічова, переодягнена стилізованою ковбойкою, стоїть обличчям до стіни, а її колега, модний експерт Сергій Нікітюк тримає її за сідницю.

І це при тому, що Костромічова заміжня!

"Як ж все ж таки експерти зблизились за ці роки🥰 Чим ближче до фіналу, тим гарячіше стає на майданчику🤤 #СТМПУ #красаврятуєсвіт", — йдеться в коментарі під фото.




Сміливий знімок очікувано викликав дуже бурхливу реакцію в соцмережах-всього за півдня майже 15 000 лайків, і це число продовжує зростати. У коментарях пожвавлення серед фанатів теж помітно.

"Сергій дорвався😜", "Сфоткай типу Никитюк натурал", "Мда, зблизились, тепер бачу все ті що і в інших шоу сплошний натяк на секс🤔", "Типовий гей, прикидається, що натурал", "сезон голих ж*п", — писали телеглядачі.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

img desc=""]839639[/img]

Гей - не гей, а ось кращої перевірки на традиційність орієнтації, ніж пружне тіло Костромічової, не придумати. І, не втримавши руки при собі, Нікітюк цю перевірку, здається, пройшов.

Нагадавши, улюблений десерт "Топ-моделей по-українськи" розтане у вас в роті: дешеві інгредієнти і ніякого цукру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Костромічова з Танею Брик з "Супер Топ-модель по українськи" влаштували зомбі-апокаліпсис.

Також портал Знай.ua писав, що учасниці СТМПУ розкриють душу і рани перед Машею Єфросиніною:"підготуватися до такого неможливо".