Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "VIBE", яким інтригувала досить довгий час, а тепер порадувала численних шанувальників ще однією важливою новиною, ставши героїнею інтерв'ю видання "Viva!" і показавши публіці відразу 5 своїх сексуальних образів з ролика, знявшись в гарячій фотосесії. Варто відзначити, що відео було знято в Києві, де красуня поміняла кілька локацій, а ось фотосесію для Каменських влаштувала Соня Плакидюк, популярна фотограф і експерт шоу "Топ-модель по-українськи".

Так серед розмаїття вбрань, артистка приміряла і досить зухвалий образ: джинсову курточку-оверсайз, чорну футболку, колготи в сіточку і високі замшеві ботфорти яскраво-червоного кольору, позуючи на паркінгу одного зі столичних ТРЦ. При цьому Настя задерла наверх одну ногу, демонструючи шикарну розтяжку і зізнавшись, що збирається "вриватися" в новий тиждень, запросивши численних шанувальників підтримати її.

"Настрій: вриватися в цей тиждень! 😝🔥

Ви зі мною?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.