Випробування провідних реаліті " у кого більше?"(Новий канал) - екстремальні, стресові і часто небезпечні. Під час подорожі на острів Суматра (Індонезія), здавалося б, звичайна місцева робота перетворилася для Макса Узола на справжній виклик.

"Третя робота, за правилами проекту - "підстава" від суперника. Оля Манько – співведуча-прим. ред.) відправила мене займатися звичним ремеслом на острові-полюванням на ящірок. Перша думка в моїй голові була навіть позитивна:"в принципі, в дитинстві я їх ловив, тому є надія, що на цій роботі все вийде". Але рано радів, тому що і ящірки тут не такі, як ми звикли бачити, і спосіб полювання – особливий. Ловлять рептилій"на петлю". В землю встромляються дві палиці, а між ними натягують мотузку так, щоб якщо в неї потрапить ящірка, то її зафіксувало б петлею. Заманюють ящірок півнячими головами. За одну здобич можна виручити від 50 до 150 тисяч рупій (приблизно 89-267 грн)".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Ящірки водяться біля брудної річки, яка більше схожа на болото. Макс Узол разом з командою встановили пастки, а самі, щоб не втрачати часу, пішли ловити рибу. І раптом ведучий Нового каналу почув клич про допомогу від решти команди.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Виявилося, що вони знайшли в тій річці справжнього величезного пітона, – каже Макс Узол. - Приглушили електровудочками, а діставати його знаєте, кому довірили? Ну звичайно, мені. Я спочатку подумав, що це якийсь жарт. А потім зрозумів, що вони абсолютно серйозно. Ще про заробіток згадали для маніпуляції. Місцевим вдалося мене переконати. Пробував вийняти пітона з води палицею, але всі спроби були марні. Нічого не залишалося, як діставати його голими руками. Було дуже страшно. Особливо коли він відкрив свою пащу, почав видавати якісь звуки і викручуватися з рук. Довелося застосувати чималу силу".

Раніше ми повідомляли, нові ведучі "Орла і решки" Зайцев і Хвостова показали гідну заміну Тодоренко і Івлєєвої.

Як повідомляв "Знай.uа", ведучий "Орла і Решки" Гудков заглядав під спідниці пенсіонеркам.

Також "Знай.uа" писав, що Гудков для" Орла і решки " відправився спокутувати гріхи і спалив ногу, поки Дорн об'їдався делікатесами.