Новий сезон шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі здивує українців вже у першому випуску: дівчата навіть не встигли стати ученицями Школи леді, а вже влізли у кримінальну історію.

Анонсом програми ділиться пресслужба Нового каналу.

Виявляється, знайомство семи учасниць одразу закінчилося бійками і травмами. Але ще страшнішим випробуванням став один зі спальних районів Києва.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал

"В цьому році двері Школи леді відкриються для представниць покоління Z. Вони народжені в епоху інформаційних технологій. Їх вважають прогресивними і успішними. Але ми вирішили влаштувати дівчатам перевірку на збіг з поколінням Y. А це лихі 90-е, час «гопників»", — оригінально інтерпретуючи демографію та історію прокоментувала ситуацію завуч Катерина Виноградова.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Від пацанки до панянки, фото Новий канал

Для відтворення антуражу в спортивний одяг і туфлі переодягли професійних акторів, дали їм пиво і горілку, а на закуску — тараньку й насіння. З розваг чоловікам лишилися лише плювки на дальність.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал

"Провалили іспит з тріском.Дівчата приєдналися до компанії «гопників». Почали випивати з ними, а потім з'ясовувати між собою відносини", — говорить про підсумки випробування Виноградова.

Урешті-решт, "провокація" викладачів вийшла на новий рівень: дівчат змусили разом з компанією неблагонадійних чоловіків влізти у гараж задля його пограбування і навіть відкрутили колеса в автівки. Чим це все закінчилося можна буде дізнатися вже у першому випуску програми.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал

Нагадаємо, що Анастасія Покрищук похвалилася своїм танцювальним талантом.

Як повідомляв портал Знай.uа, сама перероблена з "пацанок" Покрищук посмоктала лисого: "Шо там на дорогах?".

Також Знай.uа писав, що Покрищук заговорила про інтимне: "П * * да особлива".