Кабмін, скріншот відео

Кабмін замість українців вирішить, коли у них "починається похилий вік"

На Урядовому порталі було опубліковано проєкт закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб похилого віку". Це говорить про те, що Кабінет Міністрів України погодив і незабаром внесе на розгляд ВРУ законопроєкт, що передбачає чітке визначення віку, з якого людина зможе вважатися особою похилого віку.

Святослав Вакарчук, фото Instagram

Святослав Вакарчук здивував архівним фото з покійним Кузьмою Скрябіним

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч осіб. Вакарчук зараз опублікував архівне фото, на якому постав з ще довгими локонами. Виконавець стоїть у колі інших музикантів, одним з яких виступає геніальний покійний музикант і вокаліст "Скрябіна" Андрій Кузьменко.

Верховна Рада - фото ВРУ

10-кратні штрафи за комуналку, заборони для водіїв і пожежний " прейскурант – - що прийняв Парламент цього тижня

Однією з найочікуваніших для багатьох українців змін, яку повинна була прийняти Верховна Рада 19 лютого, став законопроєкт № 3097. Це - Проєкт Закону Про внесення змін до Закону України "Про захист прав споживачів" щодо гарантій правильного нарахування споживачам вартості постачання газу, води, електроенергії та комунальних послуг. Але не все сталося, як хотілося.

погода в Україні, фото pxhere

До України прийде потепління і засяє сонечко

До України йде потепління, проте про настання весни ще зарано говорити. Адже зима ще триває, і до астрономічної та кліматичної весни далеко. У суботу, 20 лютого, в Україні буде переважно сонячною і потеплішає. У більшості регіонів стовпчики термометрів показуватимуть або плюсову температуру, або "танцювати" близько 0 градусів.

акція націоналістів під РНБО

Націоналісти вимагають в РНБО нанести три удари по російській агентурі в Україні

У п'ятницю, 19 лютого, представники патріотичних політичних сил та громадських організацій провели акцію під офісом президента України, де має відбутися засідання РНБО. Своєю вимогою активісти назвали завдати три удари по російській агентурі в Україні.