Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина показала, як відпочиває в затишній домашній обстановці, знімаючи ролик для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, красуня приміряла теплу флісову толстовку тілесного кольору з кумедними ведмежими вушками на капюшоні, грайливо розстебнувши блискавку до зони декольте.

При цьому дрмашню піжаму Ана поєднала з еротичною спіздньою білизною яскраво-червоного кольору, блиснувши масивними грудьми і стрункими ніжками. Сексуальний образ зірка доповнила макіжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше